GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME

Oticon ConnectClip

Kablosuz mikrofon ve kulaklık bir arada.

Sosyal Medyada Paylaş

Açıklama

Eller serbest telefon aramaları ve kablosuz ses

Oticon Opn işitme cihazları ConnectClip ile kullanıldığında telefonlar, tabletler ve bilgisayarlar için kablosuz kulaklığa dönüşür.


ConnectClip telefon görüşmelerinizi doğrudan işitme cihazlarınıza aktarır ve nerede olursanız olun eller serbest olarak konuşabilmenizi sağlar. Neredeyse her cep telefonu ile çalışır. Ayrıca, Skype’ta görüntülü arama yapabilmeniz veya işitme cihazlarınızdan müzik dinleyebilmeniz için kablosuz olarak bilgisayarınıza veya tabletinize de bağlanabilmenizi sağlar.


ConnectClip, sabit hatlarda bir telefon adaptörü ile kullanılabilir. Telefon çaldığında tek yapmanız gereken, ConnectClip’e basmaktır. Aramayı yanıtlamak için ayağa kalmanıza bile gerek yok.



Eller serbest telefon görüşmeleri ve akıllı telefonunuzdan müzik akışı yapabilmeniz için, Oticon işitme cihazlarınızı ConnectClip ile kablosuz bir stereo kulaklığa dönüştürün. Veya size biraz mesafede duran bir konuşmacıyı ConnectClip’in uzak mikrofon özelliği ile dinleyin. ConnectClip’i işitme cihazlarının göze batmayan uzaktan kumandası olarak da kullanabilirsiniz.



ConnectClip, işitme cihazlarınızı kablosuz kulaklığa dönüştürür

Modern bir akıllı telefon, tablet veya bilgisayardan gelen sesi ConnectClip ile doğrudan iki kulağınıza iletin. İşitme cihazlarınızı elektronik cihazlara Bluetooth Low Energy teknolojisi ile bağlayan ConnectClip, aynı zamanda sesinizi alan bir mikrofondur. Bu sayede işitme cihazlarınız, eller serbest iletişimin tüm avantajlarını sunan kablosuz bir kulaklığa dönüşür.



Yüksek kaliteli ses performansı, cihazlarınızdan kulaklarınıza müzik akışı yapabilmenizi sağlar. Ses akışı stereo olarak yapılır ve bu sayede daha fazla detay duyabileceğiniz ve dinlemesi daha az yorucu olan kaliteli bir müzik deneyimi edinirsiniz.


ConnectClip bir mikrofon olarak da kullanılabildiği için konuşan kişiye verilebilir ve söylediklerinin doğrudan ve net bir şekilde işitme cihazlarınıza iletilmesi sağlanabilir.



ConnectClip aramayı işitme cihazlarınıza iletirken, dâhilî mikrofon da sizin söylediklerinizi net bir şekilde arayana iletir. Gürültü azaltma özelliği ise, gürültülü bir ortamda olsanız bile, sesinizin net bir şekilde karşı tarafa iletilmesini sağlar.


Bluetooth mikrofon ile görüntülü arama yapın

ConnectClip, telefonunuza, bilgisayarınıza ve tabletinize Bluetooth üzerinden bağlanır. Bu sayede Skype ve Facetime gibi hizmetler üzerinden ailenizle ve iş arkadaşlarınızla iletişim hâlinde kalabilirsiniz. Gerekli yüksek kaliteli stereo kulaklıklar Oticon işitme cihazınızda mevcut. ConnectClip ise kullanacağınız mikrofona dönüşür.



Çocuğunuzun daha fazla sese erişmesini sağlayın

Çocuğunuzun uyumlu Oticon işitme cihazları varsa, sesi doğrudan kulaklarına göndermek için, ConnectClip’i uzak mikrofon olarak kullanabilirsiniz.



Bilgisayar üzerinden sohbet

Skype, Lync vb. üzerinden sohbet ederken ConnectClip ile sesi doğrudan işitme cihazlarınıza iletin.



Arayan kişinin sesi doğrudan işitme cihazınıza gelsin ve aynı zamanda çevrenizdeki sesleri duymaya devam edin


Cihazınızda Bluetooth yok ise, alternatif olarak sunduğumuz USB adaptörünü kullanabilirsiniz.



Teknik özellikler

Mikrofonun kullanım mesafesi:


ConnectClip uzak mikrofon olarak kullanıldığı zaman, 20 metre mesafeye kadar bulunan Oticon işitme cihazlarına erişebilir.


Bluetooth USB adaptörü


ConnectClip, stabil bir Bluetooth bağlantısı olmayan bilgisayar ve diğer cihazlarınıza Oticon USB adaptörü ile bağlanabilir. Bu yöntem ile bilgisayarınızdan 10 metreye kadar mesafede olabilirsiniz.


Ebatlar:


53 x 27 x 18 mm


Ağırlık:


27 gram