GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME

ReSound One

Şık, kulak içi alıcılı işitme cihazı

Sosyal Medyada Paylaş

Açıklama


- ReSound Organik İşitme felsefesi, insanların çevrelerindeki dünya ile en sezgisel ve doğal şekilde bağlantı kurmalarına olanak tanır.

- Bunu, çevredeki seslerin doğal olarak toplanma ve beyne gönderilme şeklini daha yakından yansıtmak için bireysel kulak anatomisi ile çalışan çözümler geliştirerek başarmaktayız.

- Kullanıcıların duymak istedikleri sesleri seçmesi ve duymak istemedikleri sesleri kısabilmesi için, ses tablosunun tamamını sunan inovasyon geçmişimizin temelinde bu felsefe yer alır.

- Çok yönlü kablosuz aksesuar çeşitlerimiz, sevdiğiniz seslere her gün bağlanabilmeniz için daha da fazla seçenek sunar.

- Televizyonunuza bağlanıp  ve en sevdiğiniz programların seslerini doğrudan işitme cihazınıza aktarabilirsiniz

 - Yeni Nesil teknolojisi ile uzaktan bağlantı kurmanızı sağlar

 - Iphone Telefonlarla Ses Aktarımı ile bağlantısız konuşma özgürlüğü 

- Ultra Focus'u etkinleştirmenin, çevrenizden izole edilmeden en gürültülü ortamlarda bile     konuşmaları kolaylıkla duymanıza nasıl yardımcı olduğunu görün.

- Hayata odaklanın ve kalabalık bir yerdeki servis tezgahında olduğu gibi geçmişte kaçınmış olabileceğiniz durumlarda konuşacak kadar kendinize güvenin.

- ReSound ONE ile, iPhone veya Android™ akıllı telefonunuza ve etrafınızdaki dünyaya doğrudan bağlanabilir ve dengeli Bluetooth® Low Energy ile kulaklarınıza sesleri ve kablosuz aramaları aktarabilirsiniz.