GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME

WIDEX MENU

MENU serisi sadece harika sesler ileten esnek bir çözüm değildir, aynı zamanda işitme kaybınız ve yaşam stilinize göre de uyarlanabilen bir çözümdür. MENU ile seçim daima sizindir. Siz de MENU serisi cihazlarının sizler için neler sunabildiklerini keşfedin.

Sosyal Medyada Paylaş

Açıklama


WIDEX’in MENU serisi size, ihtiyacınız olan tüm özellikleri ilave maliyetler yaratmadan seçme şansı sunar.

- MENU Basic seçeneği, konforlu bir işitme için harika bir işitme deneyimi yaşatır ek olarak  ZEN rahatlama programı sayesinde  gürültülü ortamlarda daha iyi işitme sağlar.

- MENU SUPER POWER – klasik super güçlü işitme cihazımız- tercih, ihtiyaç ve bütçenize göre ileri işitme kayıpları için MENU cihaz ailesini yeni ve gelişmiş özellikler ile birleştirir. Harika ve temiz sesleri iletirken sağladığı güç ile günlük hayatın zorlukları üzerinden gelmenize yardımcı olur.

- Takması ve kullanımı oldukça kolay olan MENU Super Power işitme cihazları hızlıca ince ayar ile tüm işitme ihtiyaçlarınıza uygun hale getirilebilir. Ve kesinlikle nerede olursanız olun, feedback, çınlama ve ıslık gibi rahatsız edici sesleri azalttığı için tüm sesleri temiz bir şekilde duyabilirsiniz.

-İşitme sağlığı uzmanınız sizin için en doğru cihazı seçmenizde yardımcı olabilir – üç farklı kanal seçeneği, iki farklı renk ile sunulan bu cihaz aynı zamanda farklı dinleme programlarına da sahiptir.