GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME

Oticon Xceed Play

Bu birinci sınıf işitme cihazları, konuşmaları daha iyi anlayabilmek için gerekli olan seslerin en farklı ve zorlu ortamlarda bile algılanabilmesinde destek olur. Xceed play kendisi için daha iyi bir gelecek yaratabilmesi için çocuğunuza güç verir.

Sosyal Medyada Paylaş

Açıklama

Çünkü her çocuk en iyisini hak eder

- Bu birinci sınıf işitme cihazları, konuşmaları daha iyi anlayabilmek için gerekli olan seslerin en farklı ve zorlu ortamlarda bile algılanabilmesinde destek olur. Xceed play  kendisi için daha iyi bir gelecek yaratabilmesi için çocuğunuza güç verir.

- Çocuklar büyümek ve öğrenmekle meşguldürler Günbegün çeşitli ses ortamlarında bulunurlar ve nerede olurlarsa olsunlar konuşulanları anlama becerileri gelişmeleri ve kendilerine olan güven açısından büyük önem taşır. Oticon’un eşsiz ses işleme özellikleri ile donatılmış olan Xceed play  çocuğun konuşmaları net, doğal ve belirgin bir şekilde algılayabilmesini sağlayan sesteki ince ayrıntıları korur.

- Sinyal işleme, adaptif direksiyonalite, gürültü yönetimi ve beri besleme önleme sistemleri gibi gelişmiş, otomatik ve koordineli sistemler, çocuğunuza her türlü ortamda konuşmaları daha iyi anlama becerisini kazandırır.

- Çocuğunuzun yetişkinliğe doğru yolculuğunda attığı her adımda içinizin rahat etmesini sağlar.

- İşitme kaybı olan çocuklar, tıpkı diğer çocuklar gibi hayat ve enerji doludurlar. Xceed play serisi, sunduğu birçok özellik ile, çocuk büyüdükçe ve ergenlik çağına girdikçe değişen ihtiyaçlarına uyum sağlayan dayanıklı ve güvenli işitme cihazları sunar. İşitme cihazları, dayanıklı ve esnek yapılarının sağlanabilmesi için çeşitli gerçek hayatı senaryolarında test edilir.

- Xceed play ailesi, çocuğunuzun işitme cihazını benimsemesi için çeşitli harika renklere ve çıkartmalara sahiptir.

- Düşük alerjik reaksiyon riskine sahip işitme cihazı bileşenleri. Kullanılan malzeme ftalat içermez.

- Suya ve toza karşı dayanıklı  IP 58 koruma sınıfı ile değerlendirilmiş ürün, günlük kullanımın set koşullarına karşı koruma sağlar.

Ek olarak şu özelliklere sahiptir

- Görsel durum göstergesi

- Bilgilendirici pil ömrü ve çalışma durumu LED’leri.

- Çocukların sert kullanımına dayanıklı, güçlü gövde yapısı.

- Darbelere ve düşürülmelere karşı dayanıklı

- Kurcalanmaya dayanıklı pil kapağı

- Pilleri meraklı parmaklardan uzak tutarak yanlışlıkla yutulmalarını önler.