GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME

Oticon, Xceed

İleri derece işitme kaybı olan kişiler için geliştirildi.

Sosyal Medyada Paylaş

Açıklama

Dünyanın en güçlü işitme cihazıyla tanışın!

- Oticon Xceed modelinin, önceki nesil güçlü işitme cihazlarımıza göre gürültülü -Ten renginize veya saç renginize uygun sekiz cazip renkte mevcuttur.ortamlarda daha az dinleme eforu ile, konuşmaları daha iyi anlamanızı sağlayabildiği kanıtlanmıştır.

- Dünyanızı çevrenizdeki insanlara açın

- Geleneksel yönelimli güçlü işitme cihazları tüm ses kaynaklarına erişim sağlamak yerinde sadece önünüzdeki kişiye odaklanır. Oticon Xceed ise bunu değiştirir ve size etrafınızdaki dünyanın kapılarını açar.

- Xceed, tüm konuşmalara ve ilgili seslere erişim sağlar ve konuşmayı süreçteki gürültüden ayırır.

- Önceden işitme cihazları feedback sorunlarını genellikle ses seviyesini azaltmak suretiyle ele alıyordu. Ancak Oticon Xceed feedback sorununu tamamen yeni bir yöntemle ele alıyor ve daha meydana gelmeden önlüyor. Böylece artık gün boyu uğultu sesinin büyük ölçüde azaltıldığı net ve kararlı bir ses sinyalinin keyfini sürebilirsiniz.

- Oticon Xceed size başarısı kanıtlanmış BrainHearing™ avantajları sunar

- Beyinlerimizle işitiriz, kulaklarımızla değil. Bu yüzden, işitme cihazınızın beyninize ayak uydurabilecek kadar hızlı olması son derece önemlidir.

- Oticon Xceed modelindeki BrainHearing teknolojisi saniyede 100 defa çevrenizi tarar ve size aşağıdaki avantajları sunar: 

* Daha iyi ses netliği.

* Düşük dinleme eforu.

- Söylenenlerin daha fazlasını ayırt etmenize yardımcı olur.