GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME

WIDEX MOMENT

Devrim niteliğindeki WIDEX MOMENT ™, şimdiye kadarki en saf, doğal sesi sunmak için oyunu değiştiriyor

Sosyal Medyada Paylaş

Açıklama


- Şimdiye kadar harika bir işitme cihazı bile her zaman bir işitme cihazı gibi ses çıkarmıştır.

- Nem hasarı riskini azaltmak için tasarlanmıştır gelişmiş suya dayanıklı nano kaplamayı,dayanıklı mikrofonları,ve akıllı mühendisliği memnuniyetle karşılayacaksınız.

- iPhone veya iPad kullanıyorsanız, MOMENT  işitme cihazlarınıza doğrudan yüksek kaliteli ses aktarımı yapabilirsiniz.

- MOMENT   işitme cihazı son teknoloji ile  gelişmiş toplam ses kalitesi sunar. Ortama göre sesi optimize eder ve ideal işitme ayarını  bulmak zorunda kalmazsınız: ortamınıza göre ideal ses ayarınız hazırdır.

-  MOMENT  konuşma anlaşılabilirliğini iyileştirirken, tüm dinleme ortamlarında en konforlu ve doğal sesi sunmak üzere tasarlanmıştır.

- MOMENT  app uygulaması ile, ses ayarları yapabilir, seçtiğiniz resimleri kullanarak özel dinleme durumları için ses kalıpları oluşturabilirsiniz . 

- MOMENT Hem şarjlı hem de pilli kullanıma özel modelleri ile sunulmaktadır.

- MRIC modeli piyasanın en küçük şarj edilebilir kanal içi alıcı işitme cihazı olmasına rağmen, her an duymak için ihtiyacınız olan tüm güce sahip olacağınızı bilerek içiniz rahat edebilir.

- Ayrıca, işitme cihazı pilleriyle asla uğraşmak zorunda kalmayacaklar. ŞİMDİYE KADARKİ EN KÜÇÜK ŞARJ EDİLEBİLİR WIDEX MOMENT ™ platformunun tüm avantajlarını, piyasadaki en küçük şarj edilebilir lityum iyon alıcı kanal içinde işitme cihazına sığdırmayı başardık.