GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME

Oticon ConnectLine

İşitme cihazlarınız ve Streamer Pro; televizyon, telefon, bilgisayar ve daha birçok cihazdan gelen sesleri kablosuz olarak işitme cihazınıza aktarabilen entegre bir sistem olarak çalışır.

Sosyal Medyada Paylaş

Açıklama

ConnectLine

Hayatta karşımıza çıkabilecek fırsatlar için

Telefon aramalarınızı yapın, görüntülü sohbetler yapın, müzik dinleyin veya televizyon seyredin. ConnectLine, uzakta olan sevdikleriniz ile iletişimde kalmanızı kolaylaştırır ve daha fazla çeşit eğlenceye erişebilmenizi sağlar.


Tümüyle entegre olmuş bir sistem

ConnectLine, çeşitli iletişim ve eğlence uygulamalarına bağlanabilmemizi sağlayarak işitme cihazınızı kablosuz bir kulaklığa dönüştüren çözümlerden oluşan bir ürün serisidir


ConnectLine iletişim araçlarınıza yeni bir boyut kazandırır. Yüz yüze yapılan sohbetler, daha net ve daha kolay kontrol edilebilir hâle gelir. Televizyon seyretmek, müzik dinlemek, görüntülü sohbet etmek ve telefonda konuşmak artık hiç olmadığı kadar kolay. ConnectLine, tek bir sistemde en çok bağlantı kurma seçeneğini sunan çözümdür.



Streamer Pro: Kişisel uzaktan kumandanız

ConnectLine’ın kalbi olan Streamer Pro, dizginleri tümüyle sizin elinize verir. Sadece program değiştirmekle veya ses seviyesini ayarlamakla kalmazsınız, aynı zamanda ses bazlı bilgi, eğlence ve iletişim kaynaklarının tümünü kontrol edebilmenizi sağlar.



Ses sinyalini alıp her iki kulağa da gönderen Streamer, bir çift işitme cihazını küçük bir kablosuz kulaklığa dönüştürür. Aktarmada algılanabilir bir gecikme yaşatmayan ses sinyalleri, ekranda göreceğiniz her türlü görsel ile mükemmel uyum sağlar. Televizyon seyrederken veya bilgisayar kullanırken en önemli fark bu noktada olabilir. 



Tam entegre bir sistem olan Streamer Pro, günlük kullanımın kolay ve sezgisel olabilmesi için, işitme cihazı kullanıcıları düşünülerek geliştirildi ve ayrıntılı bir şekilde test edildi. Görünüşte MP3 çalara benzeyen Streamer, boyuna takılır ve temel uygulamalar için üç tane adanmış düğmeye sahiptir: Telefon, televizyon ve mikrofon. Streamer Pro, Oticon’un tüm kablosuz işitme cihazları ve ConnectLine cihazları ile uyumludur ve kolayca yükseltilebilir.



Uzun pil ömrü

8 saate kadar ses akışı ile gün boyu kullanım için geliştirildi.


Kompakt, kullanıcı dostu tasarım

Kolay kullanım sağlaması ve rahat bir şekilde tutulabilmesi için dokulu kauçuk kenarlara sahiptir.




Sezgisel kullanım

Üç düğme, gerekli uygulamayı hemen seçip çalıştırmanızı sağlıyor.



ConnectLine TV, televizyon izlemenin tadını başkalarıyla beraber çıkarabilmenizi sağlar.

Televizyonun sesini herkese uygun bir seviyede bırakarak televizyon yayınını net bir şekilde duyun. Televizyonun ses seviyesini, Streamer Pro üzerinden ayarlayabilirsiniz. Televizyon açıkken telefonun çalması durumunda, Streamer’ın üzerindeki düğmeye basarak gelen aramayı yanıtlayabilirsiniz.



ConnectLine TV


ConnectLine Telefon çözümü ile bir daha hiçbir aramayı kaçırmayacaksınız.

ConnectLine telefon adaptörü ile artık önemli bir aramayı kaçıracağınızdan veya önemli ayrıntıları duyamayacağınızdan endişe etmenize gerek kalmıyor. ConnectLine, Streamer Pro’nun tümleşik mikrofonu sayesinde işitme cihazlarınızı ev kullanımında kablosuz bir eller serbest çözüme dönüştürür.



ConnectLine Phone


ConnectLine Microphone ile özel sohbetlerin tadını çıkarın

ConnectLine Microphone, klipsle takılan mütevazi tasarımlı bir mikrofondur ve Streamer’e kablosuz olarak bağlanarak zorlu dinleme ortamlarında bire bir sohbetlerinizi net ve özel bir şekilde yapabilmenizi sağlar.


Uyumluluk

ConnectLine uygulaması iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9.7-inch iPad Pro, 12.9-inch iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (4. nesil), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini ve iPod touch (5. ve 6. nesiller) ile uyumludur ve Streamer Pro uygulamasının 1.2 veya üstü bir sürümünü gerektirir. iPad’e ConnectLine uygulamasını indirirken, App Store’da iPhone uygulamalarını aratın. Android akıllı telefonlar ve tabletler için geliştirilmiş olan ConnectLine uygulaması, aygıt yazılım sürümü 1.3 veya üstü olan bir Streamer Pro gerektirir.