GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME

Oticon Siya

Oticon Siya işitme cihazları daha iyi duyabilmenizi ve her değerli ana odaklanabilmenizi sağlar.

Sosyal Medyada Paylaş

Açıklama

Her gününüzü daha canlı hale getirin

- Oticon Siya işitme cihazları daha iyi duyabilmenizi ve her değerli ana odaklanabilmenizi sağlar.

- Oticon Siya işitme cihazları, seslerdeki doğal ve zengin detayları konforlu bir şekilde yakalar ve güçlendirir. Bu sayede konuşmaları daha iyi anlayabilir ve günün tadını çıkarabilirsiniz.

- Oticon Siya’nın içinde bulundurduğu güçlü yonga, bir önceki nesil işitme cihazlarına kıyasla sesi 50 kat daha hızlı işler. Bu sayede üstün kaliteli yüksek çözünürlüklü sesleri işitebilir ve her anın zengin detaylarını algılayabilirsiniz.

- Dahası var... Oticon Siya, duymak istediğiniz ses kaynağına odaklanabilmenizi sağlar ve kelimeler arası gürültüyü bile azaltabilecek kadar hızlı olan güçlü bir gürültü azaltma özelliğine sahiptir. Oticon Siya sayesinde, aileyle yenen bir yemek gibi gürültülü ortamlarda sohbetleri takip etmek çok daha kolaydır.

- Kapsamlı Oticon Siya serisi, çeşitli renkler ve tasarımlar, görünmez modeller ve şarj edilebilir pil seçeneği ile temin edilebilir.

- Oticon Siya, en yeni 2,4 GHz Bluetooth® Low Energy teknolojisini kullanmaktadır. Bu sayede, az pil tüketerek yüksek kaliteli ses ve stereo müzik akışı yapabilirsiniz. Artık akıllı telefonlara, TV’lere ve diğer birçok cihaza doğrudan kablosuz olarak bağlantı sağlayabilirsiniz.