GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME

ReSound UpSmart

Güçlü kulak arkası işitme cihazı, BTE PP

Sosyal Medyada Paylaş

Açıklama

PEDİATRİK İŞİTME CİHAZI RESOUND UP SMART’IN ANA ÖZELLİKLERİ

- UpSmart pediatrik işitme cihazı, giriş ve çıkış frekanslarındaki orantılı ilişki, bozulmayı en az hale getirmek için dengeler.

- İşitme cihazları dinamik bir şekilde beraber çalışarak tüm işitme ortamlarında en iyi yönlülüğü sağlar

 - Yüksek frekanstaki kayıplar veya koklearda bulunan ölü bölgeler yüzünden duyulamayan yüksek frekanslardaki sesler, frekans spektrumunda düşürülmüştür. 

 - Rüzgar Önleyici, çifte mikrofon yardımıyla rüzgarı algılar ve rüzgar gürültüsünü kısıp sinyalden ayırarak diğer seslerin duyulabilirliğini korur.

- Sound Sharper (ses keskinleştirici), konuşma işaretlerinin duyulabilirliğini geliştirerek kaybolmalarını önler ve en iyi ses kalitesini sunar.

- Farklı renk seçenekleri ile çocuklar için daha çabuk kabullenilebilir

 - Benzersiz bir spektral çıkarma teknolojisi istenmeyen gürültüleri konuşma sinyaline zarar vermeden azaltır.

-Çocuk işitme cihazı kullanıcılarınız birden değişen işitme ortamlarında bile en iyi duyulabilirlik ile işitme konforunun tadını çıkarır. 

- Noise Tracker II (gürültü izleyici) çocuk işitme cihazı kullanıcılarınızın konforunu, gürültülü ortamlarda konuşma anlama özelliğini, sekteye uğratmadan korur

- Çocuk işitme cihazı kullanıcılarınız, dışardayken diğer seslerin duyulmasında minimal bir azalmayla daha az rüzgar gürültüsü duyacaklardır.

- Bu da pediatrik işitme cihazı kullanan çocuk kullanıcılarınızın gürültülü ortamlardaki konuşmaları anlamalarını en iyi hale getirir ve en zorlayıcı işitme ortamlarında bile çevrelerini daha doğal bir şekilde anlamalarına olanak sağlar.

- İşitme cihazları beraber çalışarak işitme ortamlarını analiz edip sınıflandırır ve daha sonra da otomatik olarak ses yükseltme veya gürültü azaltma ayarlarını yapar.