GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME

Oticon Opn™

Kulaklarınızın arkasında duran, sade tasarıma sahip (gizli) işitme cihazları.

Sosyal Medyada Paylaş

Açıklama

- Yeni Oticon Opn, sizin için 360 derece sese sürekli erişim sunar. Gürültüyü oldukça etkili bir şekilde azaltarak, bu sayede kulak kanallarınıza arıtılmış ses sunabilir.

- Oticon Opn beyne sürekli dört bir taraftan ses sunarken, bağımsız kelimeler arasında bile, gürültüyü etkili şekilde azaltır. Opn işitme cihazları ile, daha doğal seslerle dinleme deneyimi elde eder, böylece odaklanılacak yeri sezgisel olarak belirleyebilirsiniz.

-Gürültülü ortamlarda yapılan sohbetleri çok daha iyi anlama imkanı sunar 

- Eşsiz gürültü azaltma özelliği; kafelerde, restoranlarda ve eğlencelerde konuşmaları daha kolay anlamanıza yardımcı olur.

- Doğal 360° ses, farklı sohbetleri aynı anda takip etmenizi ve sohbette söz almak istediğiniz anı seçmenizi kolaylaştırır.(Çift taraflı kullanımda geçerlidir)

- İşitme kaybı beyninizin daha yoğun çalışmasına neden olduğu için, Oticon Opn beynin sesleri doğal bir şekilde yorumlanmasında destek olur.

- Kulak arkası Oticon Opn işitme cihazları üç farklı türe sahiptir

- BTE13 PP, sunduğu daha büyük düğme ve LED gösterge sayesinde daha kolay bir Kullanım sunar.

- Dayanıklı ve güvenilir tasarıma sahip Oticon Opn işitme cihazlarını günlük aktivitelerin çoğunda kullanabilirsiniz.

- Önemli parçaların her birinin içi ve dışı nano kaplamalıdır ve bu sayede toza ve suya karşı IP68 koruma sınıfında dirençlidir. Dolayısıyla, terlediğinizde veya yağmurda ıslandığınızda endişe etmenize gerek kalmaz.