GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME

Oticon Opn Play™

Yaramaz çocuklara karşı koyabilecek şekilde tasarlandı.
Oticon Opn Play, çocuğunuzun güvenliğinden ve sağlığından ödün vermeden üstün bir işitme teknolojisi sunar.

Sosyal Medyada Paylaş

Açıklama

 Pediatrik işitme teknolojisinde çığır açıyor

- Oticon Opn Play, çocuğunuz için dış dünyaya 360° erişim sunar ve anlamlı sesleri ve rahatsız edici anlamsız sesleri ayırt etmelerine yardımcı olur.

- Bu yeni teknoloji, gürültülü ortamlarda konuşmayı daha iyi anlamayı sağlıyor ve çocuğunuz için ortamdaki birden fazla konuşmacıya erişim sağlayarak, rastlantısal öğrenmeyi destekliyor.

- Çocuğunuz sese nasıl 360º erişim elde edebilir

- OpenSound Navigator™ özelliği çocuğunuzun dünyasını açar. Çocuğunuz için dış dünyaya 360° erişim sunar ve ortamdaki, rastlantısal öğrenme ve güvenlik için önemli sesleri azaltmadan, anlamlı sesleri ve rahatsız edici anlamsız sesleri ayırt etmelerine yardımcı olur.

- Oticon Opn Play’deki bu çığır açan proaktif teknoloji, ses kalitesinden ve netliğinden ödün vermeksizin, bu feedback oluşumunu daha meydana gelmeden önler**. Bu çocuğunuzun, dil gelişimi için son derece önemli olan, konuşmaları kolayca takip etmesine, ancak rahatsız edici “tiz sesler” konusunda endişe etmemesine olanak sağlar.

- Oticon Opn Play işitme cihazları, çocukların aktif yaşantıları ve güvenliği göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır.

-Meraklı parmakların pilleri ulaşmasını engellemeye yardımcı olacak bir temel koruma mevcuttur.

-Alerjenleri minimum düzeye indirmek için, ftalatlar dahil, 200’den fazla potansiyel zararlı maddeyi ürünlerimizden çıkardık. İşitme cihazlarımız biyolojik uyumlu boya ile boyanmış olup, tamamen hipoalerjendir.

- Oticon işitme cihazları, IP68 sertifikalı olup, toza ve suya karşı dayanıklıdır. Bu bariyerler neme ve değişen sıcaklıklara karşı dayanım gösterebilirler.

- LED gösterge, çocuğun bakımı ve öğrenimi ile ilgilenen kişilere pilin düzgün şekilde çalıştığı konusunda görsel bir doğrulama sunar.