GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME

Widex EVOKE™

EVOKE işitme cihazı, akıllı bir cihazdan beklediğiniz gibi her kullandığınızda evrimleşir. İnteraktif seçenekler, dinleme deneyiminizi kolayca biçimlendirmenize yardım eder ve isterseniz tüm kontrolü size devreder. EVOKE işitme cihazı ayarlarını gereksinimlerinize ve bulunduğunuz ortama göre otomatik olarak yapar. Böylece yoğun bir yaşam temposunda sizin için gereken ideal sese ulaşmanızı sağlar. Ayrıca EVOKE belirli modellerinde iPhone ile direkt bağlantı imkanı sunar.

Sosyal Medyada Paylaş

Açıklama


- Widex'in sunduğu ses Algısı teknolojisi sayesinde EVOKE işitme cihazı, akıllı bir cihazdan beklediğiniz gibi, her kullandığınızda evrim geçirir.

- EVOKE klasik müzik ile pop müzik arasındaki farkı anlayabilir. Toplantıdaki sesleri, partideki seslerden ayırmayı da bilir. Kapalı ve açık mekanlarda size ayak uydurur, bulunduğunuz ortamı tanır ve ona göre ayarlanır. Maruz kaldığınız sesler sürekli değiştiği için EVOKE işitme cihazı, Akışta Ses Analizörünü (Fluid Sound Analyzer) kullanarak çevrenizdeki ortama tepki verir.

- Ses Algısını Öğrenme özelliği, iki ses profilinden birini seçmenize yardımcı olur. Sadece dinleyin ve tercih ettiğinizi seçin. Bunu, istediğiniz kadar tekrarlayabilirsiniz.

- Ortam gürültülü olduğunda, işitme cihazınızın konuşmaları işitmenizi engelleyecek tüm sesleri filtrelemesini filtreler

- EVOKE’un içerdiği Akışta Ses Denetleyicisi (Fluid Sound Controller), farklı ses ortamlarında optimum sesi ayarlar ve  yaşamınızdaki değişikliklere de hızla adapte olur

- EVOKE hiçbir şeyi unutmadığı gibi, akıllı otomasyonları sayesinde siz de, onu kullanıyor olduğunuzu unutabilirsiniz.

- Ses Algısına Adaptasyon teknolojisi, yaptığınız tüm değişiklikleri hatırlar ve benzer durumlarda bunları akıllıca uygular. Bunu, tümüyle farklı bir ortamda bulunsanız bile yapar.

- Akışta Ses Analizörünü ve Denetleyicisini, bir otomatik pilot gibi kullanarak, gereksinimlerinize ve bulunduğunuz ortama göre otomatik ayarlanır.

- I phone ile doğdudan bağlantı sağlar handsfree özelliği ile sesi direk işitme cihazına aktarır.