GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME
GÖZTEPE DUY İŞİTME

Scola FM

SCOLA -SİZİN * FM SİSTEMİNİZ* SCOLA siz ve iletişime geçmek istediğiniz insanlar arasında bir köprü oluşturur. Okulda kullanım için idealdir.

Sosyal Medyada Paylaş

Açıklama

SCOLA Nedir?

Scola FM okullar için üretilmiş bir işitme sistemidir. Scola FM ile işitme kaybı yaşayan öğrenciler zayıf akustikli gürültülü ortamlarda bile dersleri dinlemeye devam edebilirler.  


SCOLA ürünleri

SCOLA FM bir radio vericisi ve alıcısı içerir. FM alıcısı – SCOLA FLEXolarak da bilinir- verici öğretmene yakın yerde konumlandırılırken öğrencinin işitme cihazına bağlanır.


Widex okullar için çok çeşitli FM alıcıları sunmaktadır. SCOLA BUDDY bir boyun kordonu ile öğretmenin boynuna takılır ve SCOLA TEACH ise masaya yada bele yerleştirilir.


SCOLA TEACH isterseniz birçok öğretmenin sırayla konuştuğu durumlarda çok etkili olan TEAM TEACHING özelliği ile birlikte kullanabilirsiniz. Bu özellik SCOLA TALK gibi ekstra verici özelliği sağlar. Eğer farklı sınıflarda ders gören işitme kaybı bulunan öğrencileriniz varsa, hoparlör kanalını otomatik ayarlayan SCOLA CLASSMATE ‘I öneririz.


SCOLA FM ÖĞRENCİLER

Işitme kaybı bir öğrenci ile öğretmenin aralarındaki iletişimi asla engellememeli. Kablosuz işitme cihazı aksesuarları ailesi SCOLA FM ile, genç ve yaşlı tüm öğrenciler sınıfta söylenen herşeyi duyabilirler.